Stiri si noutati

Aprilie, 2014

Anunturi achizitii servicii
> citeste mai departe

Octombrie, 2007

La reuniunea Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, societatea noastra a obtinut locul 3 pe domeniu conform clasificarii din TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE 2006
> citeste mai departe

Prezentare

 

NOVA TEXTILE BUMBAC, liderul din Romania al producatorilor de tesaturi din bumbac si tip bumbac este situata in Pitesti, la 100 km de capitala Bucuresti, accesul fiind foarte facil datorita existentei autostrazii A1 situata intre cele doua localitati.

Compania are 100% capital privat, facand parte din grupul de firme SCR Grup.

 

Companie integrata din punct de vedere al productiei, avand in componenta o filatura, o tesatorie, finisaj si o sectie de confectii, NOVA TEXTILE are o dotare tehnica performanta, ce-i permite sa realizeze o gama diversificata de tesaturi cu cele mai variate caracteristici tehnice si destinatii posibile a fi utilizate. Astfel, tesaturile noastre au o compozitie fibroasa ce include procente diverse de bumbac si poliester si/sau vascoza, precum si greutati cuprinse intre 50 si 300 grame/mp.

 

Diversitatea tesaturilor realizate permite folosirea acestora pentru confectionarea de imbracaminte pentru copii, femei sau barbati, pentru echipamente de lucru si uniforme militare, precum si pentru utilizarea tesaturilor in alte industrii.

 

In luna august 2006 NOVA TEXTILE BUMBAC a obtinut prelungirea certificatului calitatii ISO 9001:2000, iar in luna martie 2007 a obtinut certificarea in domeniul Managementului de Mediu conform ISO 14001:2005.


Calitatea produselor noastre, profesionalismul angajatilor, precum si managementul performant au facut ca firma noastra sa domine piata romaneasca si in acelasi timp sa fie prezenta pe pietele externe.


Pe piata interna colaboram cu peste 700 de firme din diferite domenii de activitate ale industriei textile. In prezent exportam in tarile Uniunii Europene cum ar fi: Germania, Italia, Franta, Belgia, Irlanda, Anglia, Ungaria, Olanda, Suedia